Obyvatelé Otrokovic mohou nominovat sportovce na ocenění

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Otrokovice)
OTROKOVICE - I příští rok ocení otrokovická radnice nejúspěšnější sportovce. Veřejnost může už nyní zasílat své návrhy na nominace, serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí města Romana Pastuszková.

Podpora aktivit v oblasti tělovýchovy a sportu patří mezi priority města Otrokovice. V rámci veřejné prezentace sportovní a tělovýchovné činnosti město každoročně oceňuje své nejúspěšnější sportovce. „Vyzýváme tímto sportovní otrokovickou veřejnost, aby odboru školství a kultury Městského úřadu Otrokovice zasílala návrhy na ocenění za rok 2020,“ konstatovala Pastuszková.

Nominační formuláře jsou k dispozici na webových stránkách města, případně na podatelně městského úřadu nebo na odboru školství
a kultury.

V rámci ocenění je možné zaslat nominaci do některé z těchto kategorií:

  1. Nejúspěšnější sportovec města (kategorie dospělých)
  2. Nejúspěšnější sportovec dětí a mládeže (sportovci do 18 let věku k 31. 12. daného kalendářního roku)
  3. Nejúspěšnější sportovec veterán (ocenění za úspěchy získané ve veteránské kategorii)
  4. Nejúspěšnější handicapovaný sportovec
  5. Nejúspěšnější sportovní kolektiv
  6. Nejúspěšnější trenér
  7. Cena za celoživotní práci a dlouholetý přínos pro otrokovický sport.

Do hodnocení jsou zařazeni sportovci, kteří jsou členy sportovní organizace (klubu) se sídlem v Otrokovicích, dále sportovci s trvalým pobytem v Otrokovicích a trenéři vykonávající trenérskou činnost na území Otrokovic.

„Slavnostní vyhlášení oceněných sportovců O sportovní slávě je plánován na 12. března 2021 ve velkém sále Otrokovické Besedy,“ uvedla Barbora Šopíková, vedoucí odboru školství a kultury. Uzávěrka návrhů je do 6. 1. 2021, rozhoduje poštovní podání.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x