Obyvatelé otrokovických Trávníků debatovali s vedením města o tom, co je trápí

Foto: MěÚ Otrokovice
OTROKOVICE - Městská zeleň, parkovací místa nebo chodníky - nejen tato témata zajímala obyvatele otrokovických Trávníků. Členové Rady města Otrokovice v čele se starostkou Hanou Večerkovou a členové Komise pro místní část Trávníky a Přednádraží se sešli s veřejností v Domě s pečovatelskou službou, serveru Zlin.cz to oznámila mluvčí města Romana Stehlíková.

Na besedu dorazila přibližně padesátka občanů. V úvodu starostka stručně představila činnost komisí pro místní části a upozornila na nově instalované schránky pro podněty na příslušné komise. Dále informovala veřejnost o aktuálních tématech ve městě a plánovaných investicích. Zmínila uskutečněnou rekonstrukci parku před Papučárnou, revitalizace dětských hřišť a chodníků na Trávníkách.

Z plánovaných akcí uvedla například revitalizaci tržiště u pošty, opravu střechy na Domě s pečovatelskou službou, výstavbu nové budovy na dopravním hřišti, výstavbu nových parkovacích míst u polikliniky a opravu chodníku v ulici J. Valčíka.

Obyvatelé částí Trávníky a Přednádraží se zajímali o opravy chodníků, údržbu zeleně, parkování a dopravní situaci nebo výstavbu nových objektů ve městě. Lidé se také dotazovali na prostory v Městské poliklinice Otrokovice v souvislosti s nově jmenovaným jednatelem. Veškeré podněty ze setkání byly zaznamenány a vedení města je bude vyhodnocovat a následně se je řešit.

Následující veřejná beseda se uskuteční v příštím čtvrtletí v Kvítkovicích.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x