Obyvatelé Zlína mohou stále hlasovat o proměnách města

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Zlin)
ZLÍN - Ještě týden mohou obyvatelé Zlína ovlivnit a zatraktivnit veřejný prostor ve svém okolí. Až do neděle 6. prosince je možné odevzdat hlas v rámci projektu participativního rozpočtu Tvoříme Zlín a rozhodnout tak o tom, který z inspirativních nápadů spoluobčanů město Zlín zrealizuje, serveru Zlin.cz to oznámil Lukáš Fabián z tiskového oddělení zlínské radnice.

Dosud bylo odevzdáno bezmála dva tisíce hlasů. „Do letošního ročníku lidé přihlásili 34 inspirativních návrhů a do veřejného hlasování jich postoupilo 28. Je tedy z čeho vybírat. Hlasování probíhá na webu www.tvorimezlin.cz, kde si můžete všechny návrhy podrobně prohlédnout. Věřím, že se zapojí co nejvíce lidí,“ připomněla radní Jana Bazelová. 

Hlasování bylo spuštěno 16. listopadu a končí 6. prosince. Hlasovat mohou jak obyvatelé Zlína, tak lidé, kteří zde bydlí kvůli práci či studiu, ale nemají zde trvalé bydliště. Hlasovat se může od 18 let. Malé i velké projekty mají svou samostatnou anketu a každý hlasující může hlasovat v obou anketách. Hlasovat je možné jak pomocí mobilního telefonu, tak také bez technologických zařízení v kancelářích místních částí a v Městském informačním a turistickém středisku na radnici. Výsledky budou známé 22. prosince.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x