Okružní křižovatka U Majáku bude od pondělí průjezdná

Okružní křižovatka U Majáku bude od pondělí průjezdná. Foto: DSZO
ZLÍN - Od pondělí 18. října bude po rekonstrukci plně průjezdná okružní křižovatka U Majáku. To znamená konec výluky a návrat autobusové linky MHD č. 31 a 32 na původní trasy. Po výlukové trase vyjedou naposledy v neděli.

Obtížná dopravní situace, kdy se ve Zlíně rekonstruovala Březnická ulice a okružní křižovatka U Majáku, končí. Od pondělí 18. října vyjedou autobusy MHD na linkách 31 a 32 podle svých původních jízdních řádů a tras, které platily do června 2021. „Autobus linky 31 bude jezdit opět mezi Jaroslavicemi a Filmovými ateliéry, se zajížděním do čtvrti U Majáku, a autobus linky 32 bude vozit cestující na trase mezi Kudlovem a Mladcovou,“ připomněl vedoucí dispečer Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice Jan Tesař.

Cestující, kteří využívají offline jízdní řády v mobilních telefonech, si musí stáhnout nový datový soubor. Pracovníci DSZO vymění jízdní řády na zastávkách a zveřejní nové jízdní řády linek 31 a 32 na internetových stránkách www.dszo.cz. Aktuální jízdní řády budou vloženy rovněž do online elektronických informačních systémů.

Zajišťování spojů MHD do oblasti Filmových ateliérů a čtvrti U Majáku pro nás bylo v období rekonstrukce Březnické ulice velmi náročné. Výlukové trasy se několikrát měnily. Cestující museli častěji prohlížet jízdní řády. Jsme rádi, že se vše zvládlo v předpokládaném termínu a že se můžeme vrátit ke standardnímu provozu,“ řekl vedoucí dopravního úseku DSZO Pavel Nosálek.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x