Opilá seniorka nabourala do domu a zamířila do centra Zlína

Foto: MP Zlín
ZLÍN - Zlínským strážníkům se podařilo zadržet opilce za volantem, který nejprve narazil do zdi domu a pak si to zamířil do centra města. K jejich překvapení seděla za volantem opilá seniorka, serveru Zlin.cz to řekl zástupce ředitele Městské policie Zlín Pavel Janík.

Vlastním očím nevěřil kolemjdoucí, který brzy ráno procházel ulicí v centru Zlína. Z vnitrobloku totiž vyjel osobní automobil, který na protější straně křižovatky narazil do zdi domu. Místo toho, aby řidič zastavil, pokračoval v jízdě k blízké křižovatce. Průjezd vozidla zachytila městská kamera a prakticky ihned za ním vyjela také motorizovaná hlídka.

„O tři minuty později strážníci automobil zastavili a zjistili, že jej řídí 65letá žena ze Zlína. Ta nedokázala předložit žádný z dokladů nezbytných k řízení motorového vozidla a ani se nevyjádřila k nárazu do domu. Následné orientační vyšetření odhalilo příčinu její indispozice. Analyzátor alkoholu dechu vystoupal až na hodnotu dosahující téměř 1,8 promile,“ konstatoval Janík. Za jízdu pod vlivem návykové látky jí hrozí až tříleté vězení. Případ si převzali republikoví policisté.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x