Osobní vozidlo skončilo kvůli ledovce na střeše. Jeli v něm čtyři mladíci

Foto: HZS ZK
KAŠAVA – Ne všechny vozovky ve Zlínském kraji jsou v zimním období sjízdné. Přesvědčila se o tom čtveřice mladíků, která havarovala s osobním vozidlem na zledovatělé silnici v Kašavě.

Nepříjemnou zkušenost mají za sebou čtyři mladíci, kteří v úterý dopoledne jeli v Kašavě na Zlínsku po místní zledovatělé komunikaci. Při jízdě z kopce skončili s vozidlem koly vzhůru.

Všichni čtyři vylezli z auta sami ven a přivolali si pomoc. Řidiče si do své péče vzala posádka zdravotnické záchranné služby, která jej ošetřila a ponechala na místě,“ informovala mluvčí krajských hasičů Lucie Javoříková s tím, že další mladíci zranění neutrpěli.

Hasiči po příjezdu provedli průzkum místa nehody, přičemž zjistili, že k úniku provozních kapalin nedochází. U vozidla provedli protipožární opatření.

Zásah však velmi komplikovala ledovice na cestě, po které se téměř nedalo ani bezpečně chodit. Velitel zásahu si tak na místo povolal zástupce obce, který zajistil posypový materiál,“ pokračovala Javoříková a dodala, že následný odtah automobilu si zajistil jeho majitel.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x