Otevřená Letná: dopoledne plné sportu i zábavy, k tomu trénink ligových ševců

Foto: FC Trinity Zlín
ZLÍN - Nahlédněte do zázemí prvoligového fotbalového klubu, zahrajte si a zatrénuje na trávníku, po kterém běhají největší tuzemské hvězdy. Vedení FC Trinity Zlín se zapojuje do akce Otevřené sportoviště. Letná otevře své brány veřejnosti v sobotu 22. dubna od devíti do dvanácti hodin.

Po úspěšném loňském ročníku i letos budeme cílit zejména na děti – budoucnost našeho klubu. Čeká na vás dopoledne plné sportu, zábavy, soutěží a hlavně – fotbalu, který si můžete vy i vaše děti díky této mimořádné akci vyzkoušet pod vedením našich skvělých profesionálů,“ láká mluvčí zlínského klubu Zuzana Molková.

Pro děti budou připravené dovednostní fotbalové a míčové soutěže. Trenéři plánují uspořádat i minizápas v dresech FC TRINITY Zlín.

Dětem budou po celou dobu akce k dispozici profesionální trenéři mládeže naší fotbalové akademie. Těšit se můžete i na hráče prvoligového týmu, žlutomodrý klubový autobus, ale také možnost zúčastnit se veřejného tréninku prvního týmu, který začne ve dvanáct hodin. Otevřený bude také fotbalový fanshop, ve kterém se můžete jako správný fanoušek pořádně vybavit – jak jinak než do žlutomodrých barev,“ informuje Molková.

Chybět nebudou ani soutěže. „Ve hře budou například i volné vstupenky na následující domácí prvoligový zápas FCZ proti pražské Bohemce, fanouškovské předměty a spousta další zábavy,“ dodává Molková. 

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x