Otrokovice hledají strážníka městské policie

Ilustrační foto (Foto: Zlin.cz)
OTROKOVICE – Strážníka městské policie hledají v Otrokovicích. Nástup je od 1. března na dobu neurčitou, řekla serveru Zln.cz mluvčí radnice Romana Pastuszková.

Přihlášky lze posílat do 10. ledna v obálce označené heslem VŘ strážník MP na adresu Městská policie Otrokovice, Tomáš Gromus – velitel, náměstí 3. května 1340, Otrokovice, 765 23. Hlásit se může občan České republiky ve věku nad 18 let se středním vzděláním s maturitou, bezúhonný se zdravotní způsobilostí. „Zájemce by měl mít dobrou znalost práce na počítači a komunikativní předpoklady. Měl by zvládat stresové situace, mít samostatný přístup k práci, měl by být iniciativní a mít vysoké pracovní nasazení,“ řekla Pastuszková.

Je potřeba mít řidičský průkaz skupiny B. Městská policie nabízí 5. platovou třídu při nástupu a po splnění stanovených odborných předpokladů 8. platovou třídu, trvalé vzdělávání, příspěvek na stravování, příspěvek na prevenci a posílení zdraví, příspěvek na rehabilitace a masérské služby.

Výběroví řízení obsahuje testy tělesné zdatnosti, speciální psychologické vyšetření a pohovor s výběrovou komisí.

Další informace poskytne velitel Městské policie Otrokovice Tomáš Gromus na telefonu 577 680 301 nebo na emailu gromus@muotrokovice.cz. Uchazeči musejí podat písemnou přihlášku, která musí obsahovat jméno, příjmení, titul, datum a místo narození, státní příslušnost, místo bydliště, číslo občanského průkazu, souhlas s využitím osobních údajů pro účely výběrového řízení, kontaktní spojení v podobě telefonu a emailu a datum s podpisem. K přihlášce musí být životopis zaměřený na údaje o dosavadních zaměstnáních, odborných znalostech a dovednostech, dále originál výpisu z evidence rejstříku trestů ne starší než tři měsíce, ověřenou kopii dokladu o nejvyšším vzdělání a čestné prohlášení podle zákona o obecní policii. „Vyhlašovatel si vyhrazuje právo nevybrat žádného z  uchazečů a vyhlásit nové výběrové řízení,“ dodala Pastuszková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x