Ouvej, ouvej, to to bolí: Zlín – Kometa 4:5

Foto: DEJFOTO.cz David Peška
ZLÍN - Parafráze kdysi populárního popěvku je skutečně na místě. V repríze moravské rivalské bitvy totiž tentokrát velmi aktivní Zlíňané znovu nedosáhli ani na jediný bodík. Berany v samém závěru srazila málokdy vídaná smůla tradiční opory brankáře Kašíka.

Po úterní porážce se stejným soupeřem 0:3, o které se rozhodlo v závěrečné části, naskočili domácí do zápasu navýsost aktivně. Tlačili se před branku, pálili, doráželi. A dlouho zase nic.

Naopak, v 11. minutě je vyučil z produktivity brněnský Zaťovič a Kometa vedla. Tentokrát ale byli domácí po zásluze za neutuchající snahu odměněni. Půl minutky před sirénou využil závaru před brněnským brankářem Vejmelkou Šlahař a odčaroval více než třízapasové kouzlo neprůstřelnosti strážce klece zpod Špilberku.

Po osmi minutách druhé části byli ale hosté dokonale na konci. Dvěma přesnými zásahy to zařídili Klepiš a Vincour. S domácími to nevypadalo nadvakrát, ale ve 34. minutě snížil Okál a rozdal karty do závěru velmi zajímavě.

Když tentýž vousatý tvrďák ve 45. minutě vyrovnal, zdálo se, že dobře hrající domácí dokonají obrat.

Ale přišla další přesýpaná: 47. minuta Šoustal – 4:5. 49. Köhler 5:5.

Pak šel na trestnou exzlínský Holík, Berani ale dobrý výkon nekorunovali vítězným gólem. Naopak v 55. minutě Kašík k vlastnímu vzteku minul lapačkou lehoučký kotouč a brněnský fantom, Američan Mueller, musel dát do prázdné…

PSG Berani Zlín – Kometa Brno 4:5.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x