Páteční nehoda u Doubrav: řidička skončila se svým vozem v lese

Řidička havarovala mimo vozovku a skončila v lese. Foto: HZS ZK
ZLÍNSKO - Hasiči vyjížděli v pátek v podvečer k nehodě osobního auta, které skončilo v lese mezi obcemi Doubravy a Bohuslavice u Zlína. Řidičku, která byla v bezvědomí, transportovali záchranáři do nemocnice.

K nehodě na Zlínsku vyjížděli hasiči v 18:03 hodin. Řidička tady havarovala mimo vozovku a se svým vozem značky peugeot skončila v lese. Podle přijatých informací zde bylo podezření na následný požár automobilu, a proto byla na místo vyslána mimo profesionální jednotku ze Zlína také místní dobrovolná jednotka obce Bohuslavice u Zlína. Požár se na místě naštěstí nepotvrdil.

„V době našeho příjezdu se řidička nacházela v bezvědomí mimo vrak vozu a prvotní péči jí poskytovali kolemjedoucí řidiči. Současně s hasiči k události dorazila také zdravotnická záchranná služba, která si zraněnou převzala do své péče,“ uvedl za krajské hasiče Pavel Řezníček.

Hasiči zajistili místo nehody a pomohli s naložením pacientky, která byla transportována do nemocnice. Po likvidaci úniku provozních kapalin vyčkala jednotka na zadokumentování nehody a následně provedla vytažení vraku vozu zpět na komunikaci.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x