Penalta na břevně, body fuč. Liberec – Zlín 1:0

Foto: Fastav Zlín
LIBEREC - Zápas "blbec" mají za sebou v dohrávce 17. kola nejvyšší soutěže fotbalisté zlínského Fastavu. V Liberci na stadionu U Nisy, kde vládne exzlínský trenér Pavel Hoftych, měli určitě na bod, domů se ale vraceli úplně s prázdnou.

Za smutek si ovšem mohou Ševci jen a jen sami. V první půli hráli vcelku aktivně, Dostál nejdříve vychytal domácího Rabušice, Poznarův gól pro ofsajd neplatil, Condeho rána mířila vedle a Fantiš po krásném náběhu a vybídnutí Janoška místo střely vymýšlel ještě přihrávku do míst, kde nikoho neměl.

Ve druhém poločase se znovu ukázalo, jak těžko si tým Zlína vytváří vyložené příležitosti a jak moc tudíž jejich neproměňování bolí.

Běžela 69. minuta, Mosquera odcentroval a trestuhodně se mezi spoustou zlínských hráčů prosadil hlavou střídající Rondič. Domácí vedli, ale rozhodnuto nebylo.

Podruhé během několika desítek hodin podal Zlínským galantně ruku VAR. Video asistent rozhodčího Berky viděl v 85. minutě lehkou ruku domácího Mosquery. Kopala se penalta, trenér Hoftych se asi pomodlil ke svatému Ještědovi, vládci Jizerských hor, zlínský střelec Poznar si z něj nevzal příklad a svoji střelu napálil do břevna.

Slovan Liberec – Fastav Zlín 1:0.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x