Plaťte místní poplatky bezhotovostně, prosí otrokovická radnice

Foto: MěÚ Otrokovice
OTROKOVICE - Otrokovická radnice prosí obyvatele města, aby letos místní poplatky platili, pokud to jen trochu jde, bezhotovostní cestou. Serveru Zlin.cz to sdělila mluvčí města Romana Pastuszková.

Ačkoliv je na placení místních poplatků ještě dostatek času, část občanů je zvyklá zaplatit si své povinnosti již začátkem roku. Vzhledem k výjimečné situaci spojené s vládními omezeními s ohledem na koronavirovou pandemi žádá otrokovická radnice občany, aby platby prováděli v co největší míře bezhotovostně. Cílem je zamezit kumulaci většího množství lidí u pokladen v budově městského úřadu.

„Splatnost poplatku za komunální odpad je až do 31. května 2021 a u místního poplatku ze psů do 30. dubna 2021. Bližší informace k poplatkům budou k dispozici v únoru na městských webových stránkách, městském Facebooku i v Otrokovických novinách,“ sdělila Ilona Svozilová z odboru ekonomického, která má místní poplatky v kompetenci.

Místní poplatky lze zasílat na účet města Otrokovice č. ú. 19-0000122921/0100. Variabilní symbol plátci naleznou na dokladu z minulých let, případně jej pracovníci města sdělí telefonicky na čísle 577 680 221, nebo mohou lidé vznést dotaz prostřednictvím e-mailu komunal@muotrokovice.cz.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x