Pochoutková výhra. Fastav Zlín – Zbrojovka Brno 3:1

Foto: Zlin.cz a Fastav Zlín
ZLÍN - Velmi zajímavý zápas se hrál ve 3. kole fotbalové Fortuna ligy ve Zlíně. Utkání mělo několik klíčových momentů, asi rozhodující pro celý vývoj byla druhá žlutá a tudíž červená karta pro střelce brněnského gólu Petera Štepanovského. Za klukovinu ve středu hřiště oslabil svůj tým a ten se od zmíněné 40. minuty úplně propadl do marnohry.

Což tentokrát v nejmenším nesnižuje výborný výkon domácích. Jediná hrubka ovšem byla velmi varovná. Přišla ve 27. minutě, domácí už vedli po krásné hlavičce Fantiše ze 23. minuty.

Nesoulad v zadních řadách domácích ovšem přinesl vyrovnání z kopačky Štepanovského.

Po jeho vyloučení a po přestávce vládli jasně Zlíňané.

Brzy po půli namířil parádně po pěkné kombinaci levačkou Jiráček a hvězdné chvíle domácích završil Jawo třetí brankou.

Gólů mohlo být mnohem více, chyběla trocha štěstí, jako v případě Čanturišviliho, který jako tradičně orazítkoval báječnou falšovanou střelou jen tyč.

Zápas se musel líbit. Spokojeni malí, velcí i maličtí.

Jak vidno ve fotogalerii, na titulní fotografii jásá velmi věrný fanda, prvňák Honza. Ale spokojenost projevili i potomci zlínských opor, malá slečna Čanturišviliová, stejně jako pětiměsíční maličký Toník Fantiš.

Stejně spokojen mohl být i správce stadionu pan Ladislav, který v půli zašlapal na půli Zbrojovky drny z první půle a moc dobře udělal.

Zlín zahrál velmi dobře a před duelem na Spartě je po dvou výhrách 3:1 v pohodě. Na druhou stranu nutno mít na zřeteli, že Brňany zastihl hned bez několika opor zadních řad.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x