Policie pátrala po devětapadesátiletém muži z Otrokovic. Rojnice ani vrtulník nebyly úspěšné, konec akce byl bohužel smutný

Ilustrační foto
ZLÍNSKO – Policie od sobotního rána pátrala po pohřešovaném devětapadesátiletém muži z Otrokovic, který odešel z domu v sobotu brzy ráno a nevzal si s sebou mobilní telefon. Jeho rodina o něm od té doby neměla žádné zprávy.

Hledaný muž je vysoký 183 cm, normální postavy, má krátké prošedivělé vlasy a šedomodré oči.

Při odchodu měl na sobě tmavěmodrou bundu, černé kalhoty, tmavou čepici a rukavice, obuty měl černé tenisky. Přes rameno měl malou černou tašku, tzv. crossbody,“ informovala policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Policisté v průběhu víkendu za pomoci policejních psovodů i rodinných příslušníků propátrali v rojnicích okolí Otrokovic, pomáhal jim také policejní vrtulník. V pátrání pokračovali i během pondělí.

Pátrání po pohřešovaném muži mělo bohužel smutný konec.

„Policisté dnes našli muže v Otrokovicích v zalesněném porostu u řeky Dřevnice, bohužel bez známek života. Cizí zavinění na jeho úmrtí na místě vyloučil přivolaný koroner. Děkujeme všem za pomoc při pátrání,“ informovala během pondělí mluvčí policie.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x