Policie pátrá po řidiči, který v Bohuslavicích srazil nezletilou dívku

Foto: Policie ČR
ZLÍNSKO – V pátek 13. října mezi 14:30 a 15:00 došlo v Bohuslavicích u Zlína k dopravní nehodě, při které osobní vozidlo srazilo na přechodu pro chodce nezletilou dívku. Řidič vozidla poté z místa odjel. Dopravní policisté nyní pátrají po řidiči i svědcích nehody.

Dívka se před vstupem na silnici zastavila a rozhlédla. Měla v úmyslu přejít vozovku v místě vyznačeném pro přecházení chodců pod kostelem v Bohuslavicích u Zlína. Vozidlo přijíždějící zleva od obce Salaš zastavilo a její řidič umožnil dívce přejít.

Jakmile byla dívka v polovině vozovky, uviděla zprava přijíždět malé vozidlo pravděpodobně černé barvy, jehož řidič nezastavil a do dívky narazil,“ přiblížila policejní mluvčí Monika Kozumplíková.

Po nárazu řidič z místa odjel. Dívka při střetu utrpěla zranění, jehož závažnost bude jasná až v následujících dnech.

Hledáme řidiče vozidla, jenž dívce umožnil vozovku přejít tím, že zastavil u místa pro přecházení. Pátráme také po řidiči, který naopak nezastavil a do dívky narazil. A hledáme i další svědky této události. Pokud jste střet vozidla s chodkyní viděli, volejte na linku 158. Děkujeme,“ informovala Kozumplíková.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x