Policie pátrá po třináctileté dívce z Kroměříže. Má sklony k sebepoškozování

Ilustrační foto
KROMĚŘÍŽSKO – Policie pátrá po pohřešované dívce z Kroměříže, která v neděli odešla se svou kamarádkou z domu a od té doby o sobě nedala vědět. V minulosti již dívka byla pohřešována a má sklony k sebepoškozování.

Dívku pohřešují její rodinní příslušníci od nedělního odpoledne.

Dívka v neděli okolo druhé hodiny odpoledne odešla z domu. Téhož dne poslala babičce zprávu, že je se svou devatenáctiletou kamarádkou, a že se vrátí následující den,“ informovala policejní mluvčí Simona Kyšnerová.

Dívka se však domů nevrátila ani o sobě nepodala žádnou zprávu. Mobilní telefon má nedostupný.

V minulosti již byla pohřešována. Má sklony k sebepoškozování,“ pokračovala Kyšnerová.

Podle posledních informací policie by se dívka mohla pohybovat v Brně.

Pohřešovaná je zhruba 165 – 170 centimetrů vysoké štíhlé postavy. Má hnědé oči a hnědočerné dlouhé vlasy, které nosí často vyčesané do culíku nebo drdolu. Na sobě měla černé tričko, červenočernou kostkovanou košili, tmavé kalhoty a na nohou bílé tenisky. Na levé ruce má mezi palcem a ukazováčkem vytetovaný obrácený kříž a dále má piercing ve tvaru kuličky na levé straně nosu,“ upřesnila policejní mluvčí.

V případě, že máte o pohřešované nějaké informace, obraťte se na kterékoli obvodní oddělení Policie ČR nebo na linku 158.

Přesný popis pohřešované dívky spolu s fotografií najdete zde.

AKTUALIZACE:

Třináctiletou dívku se policistům podařilo vypátrat.

„Děkujeme všem za pomoc při pátrání po třináctileté dívce. Díky poznatkům od veřejnosti a rodinných příslušníků byla vypátrána a je v pořádku,“ uvedla Simona Kyšnerová.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x