Povinná výhra Ocelářů. Zlín – Třinec 2:3

Foto: Zlin Press Jiří Zaňát
ZLÍN - Byl to zápas předposledního s lídrem tabulky. Od zlínských hokejistů se toho moc nečekalo, nakonec ale Třinci vzdorovali až do samého závěru a hosté měli co dělat, aby těsnou výhru udrželi.

Berani už sezónu bez diváků spíše jen dohrávají, zápas také rozhodně nenabídl strhující podívanou, ale góly padaly pěkné.

Ten první dali brzy, už v 5. minutě, muži z ocelového města. Jako autor brzkého gólu bude ve statistikách Ondřej Kovařčík, posledním, kdo srazil puk za Hufa, byl ale zřejmě jeho kolega Sedláček.

Zlínští vyrovnali ve 27. minutě. Parádně se uvolnil Honejsek, vypálil a s chirurgickou přesností protečoval puk Šlahař.

Ještě ve druhé části ale zaváhala zlínská obrana. Stránský má excelentní střeleckou fazónu. A tak, když se uvolnil a měl dost času, poslal své zase do vedení.

Nejhezčí podívaná přišla v 51. minutě poněkud ochablé hry. Kanaďan Rodewald si vzal puk za vlastní brankou a jako někde v žákovské soutěži projel celým hřištěm, zamával modrým protihráčům, krásnou dlouhou kličkou přelstil i domácího brankáře Hufa a může si pomyslně nasadit zlatou helmu.

Minutu a půl před koncem si se spící obranou Třineckých zašpásovali Karafiát a Václavek a druhý jmenovaný z teprve druhé střely Beranů v závěrečné části snížil na přijatelné skóre:

PSG Berani Zlín – Oceláři Třinec 2:3.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x