Poznarova krutá pětiminutovka. Zlín – Jablonec 0:2

Foto: FC Fastav Zlín
ZLÍN - Na některé zápasy je třeba rychle zapomenout. Tohle je určitě jeden z nich. Fotbalisté zlínského Fastavu po třech výhrách nasadili proti neoblíbenému Jablonci všechny síly, což ale bylo hodně málo. Hosté si tři body za výhru 2:0 vezou zaslouženě.

V úvodu zápasu se objali dva trenérští bardi Páník s Radou jako bratři, co se drahně let neviděli, a pak už začal boj.

„Od začátku jsme ale nehráli dobře, všude jsme byli později,“ všiml si trefně v rozhovoru pro Českou televizi domácí Václav Procházka.

Nebylo tak divu, že první šance měli hosté, ale Dostál v domácí brance třeba při hlavičce Zeleného potvrdil svoji současnou extratřídu.

Ve 40. minutě dostal domácí Poznar žlutou za příliš tvrdou hru.

Pak se ve 44. minutě řítil do první šance, po Dramého centru ale na míč těsně nedosáhl.

A ve 45. minutě přišel zlomový bod zápasu. Poznar se probil do vápna, šel si pro penaltu, jenže bránící Zelený stačil uhnout ze souboje. Domácí šutér spadl…a šel po druhé žluté do kabin o něco dřív než spoluhráči.

Oslabený Zlín hrál po půli docela dobře, v 61. minutě ale našel Hrubý exreprezentanta Pilaře a ten mazácky otevřel zblízka skóre.

Pak ještě pár minut před koncem frnkl zleva Schranz, záchranná brzda zlínského Condeho byla faulem a sám vytáhlý střelec Jablonce určil výsledek.

Fastav Zlín – FK Jablonec 0:2.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x