Přednáška o včasné diagnóze rakoviny prsu

Přednáška o včasné diagnóze rakoviny prsu. Foto: Jsf Abb
ZLÍN - V rámci akce Růžový říjen si Krajská nemocnice Tomáše Bati (KNTB) ve Zlíně připravila pro veřejnost přednášku v Obchodním domě Zlín na téma: Včasný záchyt rakoviny prsu. Součástí odborné přednášky bude i autentické vyprávění o osobní zkušenosti jedné z pacientek. Pokud se chcete zúčastnit, vydejte se v úterý 19. října v 18 hodin do Obchodního domu Zlín.

Včasná diagnóza výrazně zlepšuje šance na vyléčení rakoviny prsu. Osvěta je proto velmi důležitá,“ upozornila Michaela Zábojníková, lékařka onkologického centra, která přednášku povede. Dodala, že účastníci si vyslechnou také příběh konkrétní pacientky, která se s tímto onemocněním v Baťovce léčila.

Přednáška je součástí Růžového října, projektu podporujícího boj s rakovinou prsu a s ním spojenou osvětu. Jeho pořadateli jsou Obchodní dům Zlín a KNTB, jejíž onkologické oddělení obdrží finanční výtěžek kampaně.

„Z každého říjnového nákupu v zapojených gastro podnicích a prodejnách Obchodního domu putuje koruna na transparentní účet ve prospěch zlínské nemocnice. Mimo to mohou zájemci přispět na účet také přímo, a to platbou přes QR kód nebo převodem. Kartičku s číslem účtu obdrží v obchodech,“ vysvětlila princip podpory manažerka Obchodního domu Zlín Soňa Ondřejová.

Další informace o akcích Růžového října lze nalézt na www.obchodnidumzlin.cz/ruzovy-rijen.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x