Přes most u Kudlovské přehrady projedete až do konce prázdnin pouze jednosměrně

Foto: Město Zlín
ZLÍN – Most přes Kudlovský potok u Centroprojektu dnes obsadili dělníci. Na nové vozovce a chodníku, který lemuje ulici Štefánikova, budou pracovat až do konce prázdnin. Výstavba si vyžádá nutná dopravní omezení.

Ve směru z centra na Lesní čtvrť budou osobní a nákladní vozy jezdit až do konce prázdnin jednosměrně. Opačným směrem projedou pouze vozidla MHD. Objízdná trasa ve směru do centra vede po místních komunikacích Štefánikova, Díly VI. a dále po silnici I/49, tedy po třídě T. Bati.

Zatímco letos se práce dotknou pravé strany mostu, tedy směrem na Lesní čtvrť, v příštím roce se přesunou na protilehlou stranu.

Je to z důvodu náročnosti díla, a jelikož se jedná o důležitý dopravní uzel, tak byly práce rozděleny tak, aby probíhaly vždy za prázdninového provozu,“ upřesnil mluvčí Zlína Tomáš Melzer.

„Snažili jsme se v tomto roce omezit opravy v centru na minimum a pracujeme spíše v okrajových částech města. Mezi klíčové stavby v centru města rozhodně patří modernizace komunikace ve Vavrečkově ulici a především oprava mostu s chodníkem u Kudlovské přehrady,“ zmínil náměstek primátora pro dopravu Michal Čížek.

--> --> --> --> -->