Přijďte s dětmi do divadla! Zlínská scéna chystá na neděli speciální program ke dni dětí

Foto: MD Zlín
ZLÍN – Městské divadlo Zlín připravilo u příležitosti Mezinárodního dne dětí speciální program. Ten v neděli 2. června potěší v první řadě děti, zváni jsou ale samozřejmě také jejich rodiče, babičky, dědečci, strýcové a tety.

Nejdříve se dveře divadla otevřou všem, kdo se chtějí projít labyrintem divadelních chodeb a objevit místa, která jsou běžně divákům zapovězena, a dozvědět se tak pár zajímavostí z divadelního života.

V čase od 10:00 do 13:00 vás divadlem provedou naši herci. Kteří to budou, to si necháme jako překvapení, ale už teď vás můžeme ujistit, že se na vás moc těší,“ informovalo zlínské divadlo na svém webu.

Časy prohlídek jsou v plánu v 10:00, 10:30, 11:00, 11:30, 12:00, 12:30 a ve 13:00 hodin. Vstup je zdarma a je nutná rezervace míst předem na e-mailu: urbanova@divadlozlin.cz.

Sraz návštěvníků s provázejícími bude v danou hodinu u současného vstupu do Velkého sálu – boční vchod z Divadelní ulice, ve směru šipek umístěných na oplocení divadla. Prohlídka trvá přibližně 1 hodinu. Kapacita každé skupinky je 20 osob,“ informovalo divadlo.

Komu by prohlídka nestačila, může v divadle zůstat a užít si naposledy dobrodružství Pipiloty Citrónie Cimprlíny Mucholapky, alias Pipi Dlouhé punčochy. Derniéra oblíbeného příběhu se odehraje od 14:30 na jevišti Velkého sálu.

Vstupenky lze zakoupit na pokladně MDZ nebo na webu zde.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x