Projekt „Tvoříme Zlín“ jde do finále. Posledním krokem je hlasování

Baťovy domky, foto: Jiří Novosád
ZLÍN – Čtvrtý ročník projektu „Tvoříme Zlín“ jde do poslední etapy. Od 15. listopadu mohou Zlíňané hlasovat o svém favoritovy.

Od 15. listopadu do 5. prosince mohou obyvatelé Zlína hlasovat o svých oblíbencích v projektu „Tvoříme Zlín“. Participativní rozpočet potom padne na realizaci právě nejoblíbenějších projektů, které mohli Zlíňané v rámci projektu navrhovat. Jde hlavně o proměnu a zvelebení veřejného prostoru v krajském městě.

„V letošním ročníku se bude volit mezi 25 návrhy. Všechny projekty si lze podrobně prohlédnout na webu www.tvorimezlin.cz. Výsledky budou známé 22. prosince,“ uvedla radní Jana Bazelová.

Hlasovat mohou jak obyvatelé Zlína, tak lidé, kteří zde bydlí kvůli práci nebo studiu, ale nemají zde trvalé bydliště. Podmínkou je, že každý hlasující musí být starší 18 let a patří mu pouze jeden hlas. Tato podmínka bude ověřena speciálním kódem zaslaným na mobilní telefon.

Pokud ale nemáte přístup k internetu nebo nevlastníte mobilní telefon, nemusíte smutnit. Do hlasování se můžete zapojit v Městském a turistickém informačním centru na radnici nebo v kancelářích místních částí, včetně kanceláří vnitřního Zlína. Pracovníci lidem i letos s hlasováním ochotně pomohou.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x