Provoz v předprodejích jízdenek je kvůli vysoké nemocnosti omezen

Foto: DSZO
ZLÍN, OTROKOVICE – Dopravní společnost Zlín – Otrokovice z důvodu vysoké nemocnosti zaměstnanců částečně omezuje otevírací dobu v několika předprodejích jízdenek. S návratem k běžnému provozu se počítá začátkem ledna.

Z deseti pracovnic, které zajišťují provoz předprodejů jízdenek DSZO, je v tomto týdnu polovina v pracovní neschopnosti z důvodu nemoci. „Nezbylo nám bohužel nic jiného, než abychom otevírací dobu předprodejních míst částečně omezili. Cestujícím se za to omlouváme,“ uvedl ředitel DSZO Josef Kocháň.

Až do 21. prosince bude proto zcela uzavřeno předprodejní pracoviště DSZO v objektu nákupního centra Billa na sídlišti Jižní Svahy ve Zlíně. Ve dnech od 20. do 31. prosince bude ve Zlíně uzavřen také předprodej Školní. Cestující mohou využít předprodejní místo ve Zlíně na náměstí Práce, v železniční stanici Zlín-střed nebo v sídle DSZO na Podvesné XVII.

Do 15. prosince je ze stejného důvodu uzavřeno také předprodejní místo v Otrokovicích v části města Baťov.

Na Silvestra 31. prosince bude otevřeno pouze na předprodejích Zlín-náměstí Práce a jízdní doklady DSZO se budou prodávat rovněž u nádražních přepážek v železničních stanicích Zlín-střed a Otrokovice.

K běžné otevírací době by se v jednotlivých předprodejních místech měli pravděpodobně vrátit od ledna.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x