Radost fotbalová: ženy i dorostenci Fastavu na jedničku

Foto: Fastav Zlín
ZLÍN - Mohlo by se zdát, že po dvou porážkách elitního týmu fotbalových Ševců ve Fortuna lize zavládla mezi fandy na přelomu září a října skepse. Porážky na Spartě i doma s Olomoucí opravdu mrzí, nedobře si zatím vede i dospělé "Béčko" v Moravskoslezské lize. Komplexnější pohled ale vzbuzuje i pocity úplně opačné.

Po delší době se totiž skvěle daří dalším týmům Zlína. Devatenáctka, tedy starší dorostenci, vyjela do Příbrami a její hráči zvítězili 2:0. Druhé místo tabulky za pražskou Spartou v celostátní lize je výborné. Ostatní moravské týmy jsou hodně pod mladými Ševci a ti se tak mohou těšit na následující duel s pražskou Spartou.

Výborně vykročily do dalšího ročníku Moravskoslezské ligy i zlínské fotbalistky. Ty ve čtyřech zápasech nenašly přemožitelky a navíc neztratily ani bodík.

Postupně zdolaly Hodonín 3:0, Jihlavu 4:2, záložní tým ostravského Baníku 3:1 a naposledy v souboji neporažených zametly v Havířově s domácími velmi rezolutně 5:0.

Svá utkání hrávají v Lužkovicích, odkud mimochodem zlínský dívčí a ženský fotbal nabral kurs do krajského města. V sobotu hostí Nové Sady, celek, který naopak ještě nebodoval.

A tak děvčata, stejně jako dorostenci zvou: přijďte se podívat, zatím se hodně daří.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x