Krušné ráno na silnicích: u Starých Hutí sjelo auto ze silnice a skončilo na střeše, v Zádveřicích zůstalo vozidlo převrácené na boku

Foto: HZS ZK
ZLÍNSKÝ KRAJ – Nový pracovní týden nezačal dobře pro řidiče dvou osobních vozidel, kteří havarovali a následně skončili v péči záchranářů. První nehoda se stala v Zádveřicích-Rakové na Zlínsku, druhá pak u Starých Hutí na Uherskohradišťsku.

K první dopravní nehodě došlo před půl šestou hodinou ráno v Zádveřicích-Rakové, kde sjel řidič z cesty do lesa. Automobil zůstal převrácený na boku.

K havárii byly vyslány jednotky hasičů ze Zlína a Vizovic. „Muž se z vozidla dostal sám. Pro kontrolu mu byla přivolána posádka zdravotnické záchranné služby, která jej po ošetření převezla do krajské nemocnice k dalšímu vyšetření,“ informovala mluvčí krajských hasičů Lucie Javoříková.

Po příjezdu na místo jednotky hasičů u vozidla provedly protipožární opatření. „K úniku provozních kapalin nedošlo. Hasiči vůz zajistili proti pohybu a k převrácení auta zpět na kola si velitel zásahu povolal vyprošťovací automobil. Pomocí něj vůz převrátili na kola a vytáhli zpět na cestu,“ pokračovala mluvčí hasičů.

Druhá nehoda se stala kolem půl sedmé ráno u Starých Hutí na Uherskohradišťsku, kde řidič vyjel ze silnice a se svým autem skončil na střeše.

Na místo byli vysláni profesionální hasiči ze stanice Uherské Hradiště a dobrovolná jednotka z nedalekých Buchlovic. „V době příjezdu hasičů byl řidič mimo vozidlo a v péči posádky zdravotnické záchranné služby,“ sdělila Javoříková.

Vzhledem k tomu, že hasiči a policisté na místě nehody stále zasahují, lze v daném úseku silnice očekávat dopravní omezení.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x