Rekonstrukce tržiště Pod Kaštany uzavře na půl roku úsek mezi náměstím Míru a ulicí Soudní

Ilustrační foto
ZLÍN – Revitalizace tržiště Pod Kaštany ve Zlíně vstupuje do další fáze. Stavební práce v úseku mezi náměstím Míru a ulicí Soudní si vyžádají úplnou uzavírku pro motorová vozidla. Ta začne platit od příštího pondělí a potrvá až do konce září.

Magistrát města Zlína upozorňuje občany, provozovatele obchodů a řidiče, že od 31. ledna dojde k úplné uzavírce komunikace pro motorová vozidla, a to v úseku od náměstí Míru 10 po Soudní 554. Uzavírka potrvá až do 30. září. Zajištěn bude pouze průchod pro chodce a přístup do budov.

Po celou dobu uzavírky bude pro motorová vozidla stanovena objízdná trasa přes ulici Rašínova – náměstí Míru – Bartošova. Pro parkování vozidel zásobování provozoven, které se nachází v uvedeném úseku komunikace, bude vyhrazena plocha na náměstí Míru před budovou č. p. 10.

Revitalizací projde celá komunikace od náměstí Míru 10 až po Soudní 554. Kromě rekonstrukce plynovodu zde dojde ke zbourání stávající zpevněné plochy, vybudování vodovodu, kanalizace, slaboproudého vedení pro objekty tržiště a zbudování nových zpevněných ploch z žulové kostky a mozaiky. Dále bude vybudováno nové veřejné osvětlení, rozmístěny lavičky, odpadkové koše a nádoby na květiny, vysadí se zeleň a zbudují veřejné toalety se zázemím v ulici Soudní.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x