Řidička sjela u Bohuslavic mimo silnici a narazila s autem do stromu. Na místě byli tři zranění

​​​​​​​Foto: ZZS ZK
ZLÍNSKO – V neděli odpoledne došlo u obce Bohuslavice u Zlína k havárii osobního automobilu, při které řidička vyjela mimo komunikaci a narazila s vozidlem do stromu. V autě s řidičkou cestovali ještě další dva muži, kteří stejně jako řidička nevyvázli bez zranění. Na místo nehody byli povoláni hasiči z centrální stanice Zlín a také záchranáři z krajského města.

Událost se stala v lesním úseku na silnici mezi obcemi Doubravy a Bohuslavice u Zlína. Řidička během jízdy vyjela mimo silnici a s vozidlem havarovala do stromu.

Cestujícího na zadní sedačce museli hasiči vzhledem k poškození a poloze vozidla po nehodě vyprostit. „Po použití hydraulických vyprošťovacích nástrojů jej hasiči vytáhli na páteřové desce zadní částí vozidla a předali zdravotnické záchranné službě,“ uvedla mluvčí krajských hasičů Lucie Javoříková.

Právě tento muž utrpěl z celé posádky nejvážnější, středně těžká zranění. „Zdravotnické týmy pacienta s poraněním pánve a obličeje zajistily v rámci přednemocniční neodkladné péče, naložily mu krční límec, imobilizovaly vakuovou matrací, podaly nezbytné medikamenty a transportovaly do Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně na urgentní příjem,“ informovala mluvčí ZZS ZK Gabriela Netopilová Sluštíková.

Do stejné nemocnice, ovšem na traumatologii, odvezli záchranáři řidičku a druhého spolujezdce, kteří utrpěli lehčí zranění ve formě pohmožděných končetin.

Hasiči u vozidla provedli protipožární opatření a místo události předali Policii ČR, která šetří okolnosti nehody,“ dodala Lucie Javoříková.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x