Rodiny s dětmi láká do Zlína akce Milované město

foto: nadační fond Credo
ZLÍN – Náměstí Míru ve Zlíně ožije příští neděli akcí Milované město, kterou pořádá nadační fond Credo. Zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi je součástí třídenního festivalu Zlín žije. Největším lákadlem je vystoupení Michala Nesvadby z Kouzelné školky.

„Akce je určena nejen rodinám s dětmi, ale všem, kdo mají rádi naše město a chtějí prožít pěkné odpoledne ve společenství dalších lidí,“ láká na zábavné odpoledne koordinátorka Michaela Straková z nadačního fondu Credo.

Kromě programu na pódiu, dětských soutěží a atrakcí se příchozí budou moci seznámit s činností zlínských neziskových organizací a církví.

„Cílem akce je propojovat lidi navzájem, budovat nová přátelství, ale poskytnout jim i přijetí a podporu,“ pokračuje Straková.

Příchozím se jako první představí historická skupina Calata z Ostravy. Největším lákadlem pro děti je ale vystoupení Michala Nesvadby z Kouzelné školky, který přijede se svým pásmem To nejlepší od Michala. Následně vystoupí dětský folklórní soubor Trnečka a písničkář Pavel Helan.

Pro děti budou na náměstí připravené taky úkoly, které budou během odpoledne plnit. Největší šťastlivci potom vyhrají například roční kartu do zoo, stolní hry nebo vstupenky do zábavního parku Galaxie.

Mimo pódium bude pro návštěvníky připravená venkovní kavárna, tvořivé dílny, sportovní hry a velké hřiště plné pěny. Děti si mohou vyzkoušet jízdu na segwey nebo se vyřádit na skákacím hradě.

„Doufáme, že si všichni zúčastnění, jak příchozí, tak účinkující, akci užijí a společně tak strávíme příjemné odpoledne plné her, písní, tvoření a pomoci druhým,“ uzavírá Straková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x