Rychlá jízda na mokré vozovce skončila smrtí mladého řidiče

Foto: HZS ZK
DRŽKOVÁ – Dnes v nočních hodinách došlo u obce Držková k další tragické dopravní nehodě. Rychlá jízda na mokré silnici se stala osudnou mladému řidiči osobního automobilu, který na místě zemřel.

Dnes v 01:40 hodin byli povoláni profesionální hasiči z centrální požární stanice Zlín u obce Držková k tragické nehodě osobního automobilu. V době příjezdu už na místě zasahovala Policie České republiky a Zdravotnická záchranná služba Zlínského kraje.

Třicetiletý řidič osobního vozidla značky Volvo jel ve směru od obce Hošťálková do obce Držková. Zřejmě z důvodu vysoké rychlosti přejel v zatáčce na mokré silnici do protisměru a vlevo mimo komunikaci, kde narazil do stromu. Náraz odhodil vozidlo zpět na komunikaci, kde zůstalo stát. Mladý řidič při havárii utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým vzápětí podlehl.

Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Veškeré okolnosti a příčinu této tragické dopravní nehody nyní prověřují kriminalisté ve spolupráci s dopravními policisty,“ uvedla k případu policejní tisková mluvčí Monika Kozumplíková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x