Setkání vedení zlínské radnice s obyvateli města se ruší

Foto: MěÚ Zlin
ZLÍN - Vedení magistrátu se několikrát do roka setkává s obyvateli jednotlivých částí Zlína, aby s nimi prodiskutovalo aktuální problémy a seznámilo je s nejbližšími plány. Kvůli epidemiologické situaci bylo ale listopadové setkání s obyvateli Lazů a Lesní čtvrti zrušeno, serveru Zlin.cz to uvedl Lukáš Fabián z tiskového oddělení zlínské radnice.

„Magistrát města Zlína oznamuje, že z důvodu aktuální pandemické situace bylo zrušeno pravidelné setkávání členů Rady města Zlína s občany. Tentokrát se měla veřejná diskuze uskutečnit s obyvateli místní částí Lazy a Lesní čtvrť a to dne 30. listopadu,“ konstatoval Fabián. O případném náhradním termínu bude podle jeho slov radnice obyvatele informovat.

Pro vedení města jsou veřejná setkání velmi důležitá. Jde totiž o zpětnou vazbu, kterou jinak získá jen velmi obtížně. Díky podobným setkáním se navíc podařilo už v minulosti vyřešit nebo vyjasnit některá rozhodnutí. Vedle členů rady města se setkání účastní také zástupci odborů a oddělení magistrátu a komisí daných místních částí.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x