Ševci začali čtyřmi góly

Foto: Fastav Zlín
ZLÍN - Jsou to jenom dva týdny. Tehdy prohráli zlínští fotbalisté pár hodin před Štědrým dnem v lize doma s Teplicemi 2:3 a trenér Páník mluvil o tom, že mu tahle porážka pěkně ztrpčí vánoční svátky. Už je po nich i po Silvestru, kdy oslavil narozeniny. A na Tři krále má náladu o krok dále. Tedy k lepšímu.

Jeho tým si pozval k první přípravě v kalendářním roce druholigové Blansko. A vyhrál 4:1.

Nováček 2. ligy z města strojařů má řadu zajímavých hráčů. Mimo jiné Bosňana Harise Harbu, který ve Zlíně jistý nedlouhý čas působil coby tutový gólostroj. A pak taky blanenský dres obléká Robert Bartolomeu, muž, který zařídil vítěznou trefou historické vítězství Fastavu v pohárovém finále proti Opavě. A tím poslal mužstvo do skupinové fáze Evropské ligy.

Všechny góly na zlínské umělce padly v rozmezí pouhých třinácti minut.

Za domácí pálili gólově od 63. do 76. minuty Toutou, Fantiš, Dramé a Hrdlička, za hosty snižoval na průběžných 3:1 právě Harba.

Jeden ze střelců, Antonín Fantiš, hodnotil po utkání průběh pozitivně a tak jako ostatní vyjádřil touhu zahrát si na přírodním trávníku. „Umělka a klasický trávník jsou něco diametrálně odlišného,“ prohlásil.

Jeho přání by se tak mělo splnit už v sobotu, kdy do Zlína zamíří další druholigový klub, tentokrát ovšem z předních příček tabulky – Líšeň.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x