Sigma hostí Fastav. Jaká bude hanácká neděle?

Ilustrační foto (Foto: FC Fastav Zlín)
OLOMOUC, ZLÍN - Bude to určitě jako vždy ostrá řež. Olomoucká Sigma hraje ve středu tabulky, má 30 bodů a o motivaci určitě pořád postaráno. Na pohárové příčky jí teď chybí šest bodů a k tomu je pořád před fotbalisty čtrnáct kol.

Další aktér nedělního zápasu, zlínský Fastav, si hodně pomohl středeční výhrou 2:1 nad Mladou Boleslaví a bezprostřední ohrožení z nejspodnějších příček tabulky ze sebe fotbalisté odfoukli pěknými trefami Poznara a Dramého.

Pozorným divákem bude přímo na Andrově stadionu trenérský bard Petr Uličný.

„Asi bych se opakoval, že mám srdeční vztah k oběma klubům, dvakrát jsem v nich působil. Žiji v Olomouci a tak trochu povinně bych měl mírně favorizovat Sigmu, ale Zlín bývá vždycky těžkým soupeřem, tak se nechejme překvapit,“ těší na skoroderby znamenitý glosátor.

Sigma je pozoruhodná tím, že v sezóně devětkrát remízovala, v tříbodovém systému žádné terno.

„Minule jsme vyhráli nad Brnem na poslední chvíli Chytilovým gólem, tak se to přeci jen částečně kompenzovalo, jindy jsme o tři body přicházeli v závěru utkání zase my,“ má jasno trenér Sigmy Radek Látal.

„Myslím, že nás čeká pěkná fotbalová neděle, měl by to být zajímavý zápas, rozhodně chceme nějaký bodík urvat,“ doplnil ho kolega ze zlínské lavičky Bohumil Páník.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x