Ski areál Razula Velké Karlovice zahájil sezónu

foto: ilustrační foto Zlin.cz
VELKÉ KARLOVICE – Lyžařský areál Razula ve Velkých Karlovicích zahájil ve čtvrtek sezónu. Jede spodní část sjezdovky a dětský park, řekla serveru Zlin.cz mluvčí Resortu Valachy Velké Karlovice Martina Žáčková.

Podle Žáčkové zatím nejsou podmínky v regionu příliš dobré. „Přírodní sníh prakticky chybí a v minulých dnech nebylo možné kvůli teplotám ani zasněžovat, přesto se vlekařům ve středisku podařilo zprovoznit část sjezdovek díky dosavadní zásobě technického sněhu z první poloviny prosince,“ uvedla Žáčková.

Zájemci tak budou moct lyžovat. „Nechceme hosty našich hotelů i další zájemce ochudit alespoň o lyžování v rámci aktuálních možností. V provozu bude zhruba spodní třetina hlavní sjezdovky Razula a dětský park s pojízdným kobercem na sjezdovce Horal. Současně se také otevře lyžařská škola,“ uvedl Lukáš Hájko ze Ski areálu Razula.

Na sjezdovce Razula se bude lyžovat se slevou, středisko je v provozu denně od 8:30 do 17:30 hodin. „Podle předpovědí počasí by se mělo v dalších dnech ochladit a přijde i sněžení, podmínky by se tak měly začít zlepšovat,“ poznamenala Žáčková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x