Starostka Otrokovic ocenila vítěze výtvarné soutěže

Vítězové výtvarné soutěže. Foto: Město Otrokovice
OTROKOVICE - Už od roku 2009 pořádá město Otrokovice, odbor dopravně-správní, výtvarnou soutěž Bezpečně na silnicích! s různou dopravní tematikou. Letos bylo zvoleno téma „Kde musí řidič zpomalit“. Do soutěže se zapojilo 62 dětí ve čtyřech kategoriích, uvedla pro server Zlin.cz mluvčí otrokovické radnice Romana Pstuszková.

Ty nejpěknější obrázky, nejkreativnější nápady a nejzajímavější náměty malých výtvarníků byly oceněny.

„V obvyklé době oceňujeme vítěze při slavnostní vernisáži za účasti veřejnosti ve foyer města, kde jsou výkresy vystaveny. Shromažďování lidí stále není dovoleno, tudíž letos starostka Hana Večerková navštívila jednotlivé školy a pogratulovala vítězům touto formou,“ uvedla vedoucí odboru dopravně-správního Renáta Krystyníková.

„V této neobvyklé a nelehké době se snažíme zachovat tradiční akce, i když jsou organizovány netradiční formou. Dětská výtvarná soutěž je jednou z těch, které jsme uspořádat mohli. I když oceňování postrádalo aplaus veřejnosti, radost v očích dětí při předávání cen stála za to,“ řekla starostka Hana Večerková.

Zvláštní poděkování patří pedagogům a organizátorům akce. Vítězná výtvarná díla jsou nyní vystavena na nástěnkách ve 2. budově Městského úřadu Otrokovice.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x