Středeční večer ve znamení dopravních nehod

Dopravní nehoda u obce Zádveřice – Raková. Foto: HZS ZK
ZLÍNSKO – Hned u dvou dopravních nehod museli ve středu večer zasahovat profesionální hasiči na Zlínsku. U první z nich došlo ke středu dvou osobních vozidel, příčinou druhé byl spadlý strom na komunikaci.

Strom ležící na komunikaci překvapil ve středu večer řidiče osobního vozidla jedoucího z Malenovic směrem na Salaš na Zlínsku. Řidič nestihl zabrzdit a do stromu narazil. Nehoda se obešla bez zranění. Kvůli vzrostlému stromu byla komunikace obousměrně neprůjezdná. K události vyjeli profesionální hasiči ze stanice Otrokovice, kteří po zadokumentování místa nehody dopravní policií odstranili strom ze silnice. Majitel rozbitého vozidla si přivolal odtahový vůz, který poškozené auto odvezl.

Do pozdních nočních hodin zasahovali profesionální hasiči ze stanice Zlín společně s dobrovolnou jednotkou z Vizovic také u dopravní nehody dvou osobních vozidel, která se ve středu večer střetla na křižovatce u obce Zádveřice – Raková na Zlínsku. Při nehodě byly zraněny dvě osoby, které si do péče převzala posádka zdravotnické záchranné služby. Hasiči u nehody provedli protipožární opatření, odpojili autobaterie a uniklé provozní kapaliny z vozidel zasypali sorbentem. Následně nasvětlovali místo nehody státním policistům, kteří prováděli šetření dopravní nehody. Jakmile to situace dovolila, pomohli hasiči s naložením jednoho z aut na odtahový vůz. Druhé auto přesunuli mimo komunikaci, kde stálo do příjezdu dalšího odtahového vozu.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x