Tenisté zavírají sezónu. Viry zlobí, ale navrch mají jen částečně

Foto: Zlin.cz
ZLÍN - Sezóna na antukových dvorcích pro tenisty amatéry zvolna končí. Nejen je ale i závodní hráče zlobí koronavirus, a tak musejí dodržovat hygienická nařízení. Co bude dál, v halách, to se uvidí.

Každopádně letí ke zlínské tenisové veřejnosti zpráva předsedy Tenisového klubu Zlín Jana Macharáčka o tom, že za současné situace se musí odložit členská schůze plánovaná na 10. října.

„Stejně tak musíme bohužel, zrušit i závěrečný turnaj sezóny, s oblibou mu říkáme tlačenkový, tentokrát prostě nebude,“ lituje šéf zlínského tenisu.

Ještě předtím, než přitvrdí hygienici, ale stihli tenisté sehrát dva parádní turnaje.

Naprostá špička se sešla na v pořadí už 28. ročníku AVEX TEAM cupu. „Museli jsme do haly, ale úroveň byla výborná, účast velice slušná. Nakonec se v týmové soutěži radovali mladí pánové ze společnosti Ris Mont,“ informoval ředitel turnaje s bohatými cenami Michal Výmola.

Zatímco na tomto setkání vládli mladší hráči, na dalším se sešli ti, co se mohou „chlubit“ časnějším narozením.

Vybraná dvanáctka hráčů ovšem potvrdila na 2. ročníku „Morning Birds“, že s raketami a míčky se prostě stárnout nestíhá.

Vyrovnané boje nakonec po zásluze opanovala dvojice Milan Novák – Petr Polák. Také tentokrát si ale všichni péčí jednoho z nejmladších ranních tenisových ptáků Ondřeje Bětáka, odnášeli nádherné ceny a jako vždy i dokonalé zážitky.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x