U rozsáhlého požáru v Napajedlích zasahovalo šest hasičských jednotek

U rozsáhlého požáru v Napajedlích zasahovalo šest hasičských jednotek. Foto: HZS ZK
NAPAJEDLA – Zpráva o vypuknutí požáru přišla dnes v noci z obce Napajedla na Zlínsku. Rozsáhlý požár budovy skladu si vyžádal zásah šesti jednotek profesionálních a dobrovolných hasičů.

K požáru budovy skladu vyjíždělo dnes po druhé hodině ráno šest jednotek profesionálních a dobrovolných hasičů do Napajedel na Zlínsku. V době příjezdu na místo byl již objekt požárem kompletně zasažen. Hasiči proto okamžitě nasadili několik útočných proudů a soustředili se především na ochranu dalšího přilehlého objektu. Postupně bylo povoláno sedm cisternových vozů a automobilový žebřík. K události vyjel také velící důstojník směny ze Zlína.

Hasební práce byly prováděny v dýchací technice a mimo vody byla jako hasivo využita také pěna. Po necelé hodině hasebních prací ohlásil velitel zásahu lokalizaci požáru, a po dohašení všech ohnisek byla v 7:01 hodin ohlášena celková likvidace. Na dohlídku byla ponechána místní jednotka dobrovolných hasičů.

Na zjištění příčiny vzniku události nyní pracuje vyšetřovatel hasičů ze Zlína ve spolupráci s policií.

K události byly přizvány jednotky profesionálních hasičů HZS Zlínského kraje z Otrokovic a Zlína a sbory dobrovolných hasičů z Napajedel, Babic, Kvítkovic a Otrokovic.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x