U Vizovic havarovala pětasedmdesátiletá řidička. Nehodu bohužel nepřežila

Foto: Policie ČR
ZLÍNSKO – Dnes v dopoledních hodinách došlo mezi obcemi Vizovice a Zádveřice na Zlínsku k vážné dopravní nehodě, při které zemřela pětasedmdesátiletá řidička osobního automobilu. Ve vozidle se nacházel ještě spolujezdec, kterého převezla záchranná služba na vyšetření do nemocnice.

Dnes po poledni přijal operační důstojník oznámení od řidiče vozidla projíždějícího mezi obcemi Vizovice a Zádveřice o havarovaném vozidle v příkopu vedle vozovky.

Policisté z Vizovic, kteří byli na místě jako první, uviděli ve vozidle zaklíněnou osobu, spolujezdec stál u vozidla. Hasiči vyprostili z vozidla pětasedmdesátiletou ženu, u které lékařka záchranné služby konstatovala úmrtí,“ uvedla policejní mluvčí Monika Kozumplíková s tím, že devětačtyřicetiletého spolujezdce převezli záchranáři na vyšetření do nemocnice.

Řidička vozidla Škoda Felicia jela ve směru od Vizovic do Zádveřic. „Z dosud neznámé příčiny přejela do protisměru mimo vozovku, kde s vozidlem havarovala ze svahu. Spolujezdci se podařilo z vozidla dostat ven ještě před příjezdem záchranných složek,“ pokračovala policejní mluvčí.

Škoda na vozidle je předběžně vyčíslena na dvacet tisíc korun.

Veškeré okolnosti této havárie budou prověřovat dopravní policisté ve spolupráci s kriminalisty,“ uzavřela Kozumplíková.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x