U Zádveřic-Rakové havaroval traktor. Řidič skončil v péči záchranářů

Foto: ZZS ZK
ZLÍNSKO – Havárie traktoru uzavřela ve středu po jedné hodině odpolední komunikaci u obce Zádveřice-Raková ve směru na Horní Lhotu. Na místě zasahovali hasiči i záchranáři, v jejichž péči skončil zraněný řidič.

Řidič traktoru jel ve směru na Zádveřice, přičemž vjel mimo silnici, kde havaroval. Na místo vyjeli hasiči ze Zlína a Vizovic a také dvě záchranářské posádky ze Zlína.

Podle prvotního hlášení se událost zdála dramatičtější, což se naštěstí nakonec nepotvrdilo. Řidič z traktoru vystoupil sám a byl po celou dobu při vědomí,“ informovali záchranáři na svém webu.

Po vyšetření pacienta záchranáři zjistili, že utrpěl tržnou ránu na koleni, drobné oděrky a pohmožděniny horní končetiny.

Zdravotnické týmy pacienta zajistily v rámci přednemocniční neodkladné péče a k dalšímu vyšetření a ošetření jej transportovaly do úrazové ambulance Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně,“ pokračovali záchranáři.

Po nárazu došlo u traktoru k většímu úniku provozních kapalin, které museli hasiči zasypat sorbentem. Dále u vozidla provedli protipožární opatření.

Příčina a okolnosti nehody jsou nyní v šetření dopravních policistů,“ dodala mluvčí hasičů Lucie Javoříková.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x