U Zlechova se srazila dvě nákladní auta. Jeden z řidičů zůstal ve voze zaklíněn

Foto: ZZS ZK
UHERSKOHRADIŠŤSKO – V pondělí krátce po půl osmé ráno došlo na komunikaci I/50 u Starého Města ke srážce dvou nákladních vozidel. Jeden z řidičů utrpěl vlivem nárazu zranění, se kterým byl transportován do nemocnice.

Jednasedmdesátiletý řidič nákladního vozidla, který jel od Zlechova, nedal na křižovatce přednost kamionu jedoucímu od Starého Města a došlo k bočnímu střetu. Náklaďák šestačtyřicetiletého řidiče skončil vlivem nárazu v poli.

Po nárazu zůstal řidič ve voze zaklíněn. Ještě před zahájením vyprošťovacích prací mu záchranáři naložili krční límec a poté jej ve spolupráci s hasiči z auta vyprostili.

V sanitce muže dále vyšetřili a zajistili v rámci přednemocniční neodkladné péče. Pacienta, který naštěstí utrpěl pouze lehká zranění, posádka transportovala do Uherskohradišťské nemocnice,“ informovali záchranáři na svém webu.

Dechové zkoušky vykázaly u obou řidičů negativní výsledek. „Celková majetková škoda byla předběžně vyčíslena na sto padesát tisíc korun,“ uvedl policejní mluvčí Radomír Šiška.

Po dobu zásahu složek IZS byla většinu času komunikace uzavřena. „Dopravní nehodu policisté nadále šetří,“ dodal Šiška.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x