Uherskohradišťská nemocnice zahájila přístavbu porodnicko gynekologického pavilonu

Foto: Uherskohradišťská nemocnice
UHERSKÉ HRADIŠTĚ – Uherskohradišťská nemocnice zahájila přístavbu porodnicko gynekologického pavilonu. Ta přinese rozšíření stávajícího ambulantního provozu o novou vyšetřovnu, čekárnu a zázemí pro personál, stejně jako nové moderní pokoje na gynekologickém oddělení a oddělení šestinedělí.

Stavební práce byly zahájeny v polovině února a pokud půjde vše podle plánu, měly by být dokončeny do konce letošního roku. Realizací akce vzniknou požadované potřebné prostory, které přinesou větší komfort pacientkám a lepší provozní podmínky pro zdravotníky.

Po dobu přestavby se budeme snažit o maximální zajištění běžného provozu a chodu oddělení. Pacientky i návštěvníky oddělení však prosíme o toleranci a trpělivost s případnými dočasně ztíženými podmínkami,“ sdělil vedoucí stavebních investic Pavel Lečbych.

Přístavba poskytne nové prostory jak pro pacientky, které do nemocnice přicházejí na vyšetření či ke gynekologickým výkonům, tak pro rodičky i ošetřující personál.

Maminky jistě ocení nové zázemí rodinných pokojů, kde budou moci strávit chvíle po porodu v intimním prostředí spolu s partnerem. O tento typ pokojů je u rodiček velký zájem, a ne vždy bylo možné díky omezené kapacitě vyjít všem požadavkům vstříc. Věřím, že domácí prostředí a maximální komfort povede k ještě větší spokojenosti se službami a péčí našeho oddělení,“ dodala primářka porodnicko gynekologického oddělení Soňa Pánková.

Celkové náklady na přístavbu porodnicko gynekologického pavilonu jsou vyčísleny na částku převyšující 34 milionů korun. Uherskohradišťská nemocnice je financuje z vlastních zdrojů.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x