V lese nedaleko Zlína havaroval osobní automobil. Po nárazu do stromu zůstal řidič ve voze zaklíněný

Foto: ZZS ZK
ZLÍNSKO – Ve středu krátce před půl pátou hodinou odpoledne došlo mezi obcemi Mladcová a Racková u Zlína k dopravní nehodě, při které řidič osobního automobilu sjel ze silnice do lesa, kde narazil do stromu. Muž utrpěl středně těžká zranění, se kterými byl transportován do nemocnice.

Osmačtyřicetiletý řidič osobního vozidla sjel ze silnice do lesního úseku, kde narazil do vzrostlého stromu. Po nárazu zůstal ve voze zaklíněný.

Záchranáři na místě řidiči nasadili krční límec, zajistili žilní linku a podali léky od bolesti,“ informovali záchranáři na webu ZZS ZK.

Muže dostali hasiči s pomocí záchranářů z vozidla za pomoci vyprošťovacího zařízení a páteřové desky. Následně jej uložili do vakuové matrace.

Pacient utrpěl středně těžká zranění, byl v krátkodobém bezvědomí,“ pokračovali záchranáři a dodali, že muž byl k dalšímu vyšetření a ošetření převezen na urgentní příjem Krajské nemocnice T. Bati ve Zlíně.

Na místě nehody zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Po celou dobu vyprošťování byla silnice obousměrně uzavřena. Policisté následně řídili dopravu kyvadlově.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x