Ve Valašských Kloboukách hořelo v rekreační budově, dva lidé skončili v nemocnici

Foto: HZS ZK
VALAŠSKÉ KLOBOUKY – Plné ruce práce měli hasiči v neděli před jedenáctou hodinou ve Valašských Kloboukách. Nejprve vyjížděli k požáru v rekreační budově a následně zasahovali u nedaleké dopravní nehody.

Po příjezdu na místo hasiči průzkumem zjistili, že došlo k požáru v prostoru dětského koutku,“ sdělila mluvčí krajských hasičů Lucie Javoříková s tím, že na místo vyjeli profesionální hasiči z Valašských Klobouk a Slavičína.

Požár hasícím přístrojem uhasili před příjezdem hasičů hosté. Díky tomu zamezili dalším škodám na majetku. „Z celkem šesti osob se dva lidé nadýchali kouře a skončili v nemocnici,“ pokračovala Javoříková.

Na místo požáru přijel vyšetřovatel hasičů, který předběžně stanovil škodu na 50 tisíc korun.

Příčina vzniku požáru zůstává v šetření. Během dnešního dopoledne bude vyšetřování na požářišti dále pokračovat, a to i za spolupráce Policie ČR,“ uvedla mluvčí hasičů.

Aby toho nebylo málo, zanedlouho poté havaroval poblíž místa požáru řidič, který v zatáčce sjel se svým autem do příkopu a převrátil se na střechu.

Z tohoto důvodu tak jednotka profesionálních hasičů ze Slavičína musela být od požáru přesunuta k nehodě,“ přiblížila Lucie Javoříková a dodala, že zraněný řidič skončil v péči posádky zdravotnické záchranné služby.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x