Vedení města seznámí Zlíňany s projektem rekonstrukce Kina Květen

Foto: Město Zlín
ZLÍN – Vedle rekonstrukce Velkého kina plánuje radnice také opravu Kina Květen ve zlínských Malenovicích. S jeho budoucí podobou se budou moci Zlíňané seznámit na veřejném setkání se zástupci radnice.

Bližší představení velkých a strategických projektů je novinkou, kterou pro obyvatele připravilo vedení města. Na těchto setkáních návrhy představují zpravidla odborné autorské týmy jednotlivých projektů.

Po setkání s občany na téma Velké kino a náměstí Míru chceme představit další připravený projekt v podobě Kina Květen. V projektu nové podoby kina máme fixovanou jeho výslednou podobu. Nyní chceme projekt ukázat Zlíňanům,“ sdělil primátor Jiří Korec.

Návrh na rekonstrukci představí zástupce autorského týmu. V rámci diskuze budou moci návštěvníci hovořit také s primátorem Jiřím Korcem, s náměstkem primátora Bedřichem Landsfeldem a dalšími zástupci magistrátu.

S občany se chci k významným projektům potkávat, abychom vyvrátili případné mýty a polopravdy a občané města měli prostor se zeptat na to, co je zajímá, nebo řekli, z čeho mají u daného projektu obavy. Myslím, si, že je špatně, aby město realizovalo nákladné projekty, které jsou pak negativně přijaty občany,“ doplnil Jiří Korec.

Veřejné představení rekonstrukce Kina Květen se uskuteční ve středu 21. září od 17 hodin v samotném kině. Setkání bude přenášeno také on-line na facebookových stránkách města.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x