Velká větev probodla kabinu nákladního auta. Řidič jako zázrakem vyvázl jen s oděrkami

Foto: ZZS ZK
ZLÍNSKO - O obrovském štěstí může hovořit řidič nákladního automobilu, kterému ve čtvrtek dopoledne doslova propíchla větev vzrostlého stromu kabinu vozidla. Řidič naštěstí žádné vážné poranění neutrpěl.

Dopravní nehoda se stala na silnici mezi Horní a Dolní Lhotou na Zlínsku. V okamžiku, kdy řidič nákladního vozidla projížděl okolo stromů podél vozovky, jedna z větví spadla a prorazila kabinu přesně v místě, kde je sedadlo řidiče.

V tu dobu se v protisměru blížila k místu události naše záchranářská posádka, která měla úplně jiný cíl. Na zdravotnické operační středisko ihned zahlásila, že v místě je dopravní nehoda,“ informovali záchranáři na svém webu.

Otřeseného muže záchranáři vzali do sanitky, kde ho vyšetřili v rámci přednemocniční neodkladné péče a ošetřili mu drobné oděrky. „Řidič totiž řádná další zranění naštěstí neutrpěl,“ pokračovali záchranáři.

Na místo byli vysláni také profesionální hasiči ze stanice Luhačovice, kteří strom pořezali a uklidili mimo cestu. Než k tomu došlo, komunikace byla v místě nehody obousměrně uzavřena.

Zobrazit fotogalerii >>

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x