Vsetínský novoroční koncert bude v kině Vatra

Foto: Dům kultury Vsetín
VSETÍN - Oblíbený Novoroční koncert města Vsetín se uskuteční v neděli 10. ledna 2021 od 16 hodin v kině Vatra. Vystoupí Beladona Quartet, čtveřice dam, které prezentují rafinovaná aranžmá známých hudebních děl a filmových melodií.

„Novoroční koncert 2021 se měl tradičně konat v domě kultury, s ohledem na mimořádnou situaci však nakonec proběhne pravděpodobně v kině Vatra pro menší počet diváků, za dodržení všech platných vládních opatření. Všichni doufáme v to, že se koncert uskuteční, nicméně se může stát, že tomu epidemiologická situace nedovolí,“ vysvětlil starosta Jiří Růžička.

Z tohoto důvodu nebude dům kultury, který akci pro město připravuje, zahajovat předprodej vstupenek, ty mohou zájemci získat pouze on-line rezervací. Rezervace bude možná pouze na webových stránkách www.dkvsetin.cz on-line formou od pondělí 7. prosince od 14 hodin.

K uhrazení vstupenek budou návštěvníci vyzváni a upozorněni formou emailu, ze kterého byla provedena on-line rezervace, nejpozději 3. 1. 2021. Po upozornění budou mít návštěvníci 48 hodin na provedení platby. Neuhrazené rezervace budou uvolněny k dalšímu prodeji.

Beladona Quartet má od svého založení v roce 2002 na svém kontě řadu vystoupení u nás i v zahraničí. V podání smyčcového ansámblu projde publikum celou hudební historií od klasiky přes legendární jazzové skladby, šansony, ohnivá tanga, líbezné valčíky, až k současným filmovým hitům. Temperamentní projev, virtuozita a strhující rytmy v kontrastu s elegancí a půvabem interpretek zcela jistě zanechá velký dojem.   

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x