Výstavba křižovatky uzavře na čtyři měsíce ulice Vodní, Trávník a Bartošova

Ilustrační foto
ZLÍN – V důsledku výstavby okružní křižovatky budou od 1. června uzavřeny ulice Vodní, Trávník a Bartošova. Uzavírka potrvá 4 měsíce, tedy do 30. září 2021. Rezidenti ulic si musí zažádat o speciální povolení ke vjezdu.

Průjezd stavbou budou mít povoleny pouze autobusy veřejné dopravy a vozidla IZS.

Celková uzavírka je nutná z důvodu náročnosti stavby, technologie prováděných prací a především z důvodu velkého rozsahu,“ uvedl radní Michal Čížek.

Po dobu výstavby okružní křižovatky budou zajištěny obchůzné trasy pro pěší, které budou pro chodce vyznačeny. Současně bude upravená trasa pro linku MHD č. 38.

V případě dopravního režimu na náměstí Míru bude po dobu prvních deseti dnů, tedy od 1. do 10. června, umožněn výjezd vozidel z ulice Bartošova na ulici Vodní. Od 11. června do 30. září bude platit obousměrný vjezd i výjezd přes ulici Rašínova.

V případě vjezdu rezidentů a zásobování obchodů na náměstí Míru a ulic Soudní a Bartošova je nutné si zažádat o speciální povolení ke vjezdu. Výdej povolenek zajišťují Technické služby Zlín, konkrétně tak rezidenti musí žádat na středisku správy objektů na tel. 577 219 930 nebo na e-mailové adrese podchod@tszlin.cz.

Uzavírka potrvá po dobu 4 měsíců, a to až do 30. září 2021. Předpokládané zprůjezdnění ulic bude od 1. října 2021.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x