Zamilovaný muž to přehnal s alkoholem a zkolaboval na ulici

Ilustrační foto (Foto: Zlin.cz)
ZLÍN - Dvaašedesátiletý muž ze Zádveřic nezvládl přemíru alkoholu a ve Zlíně zkolaboval na ulici. Strážníkům stačil říct jen to, že je zamilovaný, serveru Zlin.cz to uvedl zástupce ředitele Městské policie Zlín Pavel Janík.

Strážníky přivolal řidič trolejbusu s tím, že se na zastávce MHD nachází ležící muž. Ukázalo se, že jde o 62letého muže ze Zádveřic, který v důsledku těžké opilosti nedokázal kontrolovat své chování. Analyzátor alkoholu v dechu se u něj zastavil na hodnotě 3,6 promile a jediná slova, která ze sebe senior vypravil, byla: „Miluji ji“. Ke komu však takové vřelé city chová, již strážníkům neobjasnil, neboť jej vzápětí postihl záchvat doprovázený nekontrolovatelnými záškuby a pěnou u úst.

„Hlídka mu proto poskytla první pomoc a na místo ihned přivolala zdravotnickou záchrannou službu. V následujících minutách se tak dotyčnému věnovalo hned šest lidí a lékař po provedeném vyšetření rozhodl o jeho převozu do krajské nemocnice. Člověk přitom nemusí být špičkou v oboru klinické neurologie, aby se dovtípil, že nadměrná konzumace alkoholických nápojů se s některými nemocemi zkrátka vylučuje,“ dodal Janík.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x