Zasedání zlínského zastupitelstva budou provázet mimořádná opatření

Ilustrační foto (Foto: MěÚ Zlin)
ZLÍN - Za přísných hygienických opatření se bude ve čtvrtek 22. října konat v obřadní síni zlínské radnice zasedání Zastupitelstva města Zlína. Magistrát vyzývá občany, aby místo své osobní účasti využili pro sledování zasedání zastupitelstva on-line vysílání, serveru Zlin.cz to řekl mluvčí magistrátu Tomáš Melzer.

Usnesení vlády ČR zakazuje s účinností od 14. října do 3. listopadu konat hromadné akce ve vnitřních i vnějších prostorech ve vyšším počtu než šest osob. Tento zákaz se však nevztahuje na zasedání zastupitelstev. Nutností je pak zajištění dodržování preventivních hygienických opatření, jako je nošení roušek, dodržování dvoumetrových rozestupů veřejnosti a zajištění míst k sezení, na kterém se účastník zastupitelstva musí převážně zdržovat.

„Vzhledem k aktuální pandemické situaci doporučujeme občanům, kteří se chtějí zastupitelstva zúčastnit, aby raději využili pro sledování online přenos ze zasedání. Ten bude jako vždy ke shlédnutí na webových stránkách města,“ sdělil primátor Jiří Korec.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x