Zastávka Náměstí Míru ve Zlíně se dočasně posune

Zastávka Náměstí Míru se dočasně posune o několik desítek metrů zpět (směrem na Vizovice) na dočasné nástupiště. Foto: Zlin.eu
ZLÍN - Nové umístění bude mít po dobu rekonstrukce tržiště Pod Kaštany zastávka MHD Náměstí Míru. Přemístění zastávky bude trvat asi jeden rok.

V souvislosti s rozsáhlou rekonstrukcí městského tržiště Pod Kaštany a uzavřením celého prostoru pro stavební práce dochází od zítřka, tedy soboty 16. října, také k přemístění důležité zastávky MHD Náměstí Míru. Zastávka bude přesunuta o několik desítek metrů zpět (směrem na Vizovice) na dočasné nástupiště. Vozidla MHD zde budou zastavovat v krajním jízdním pruhu, který je vyhrazen jen pro provoz vozidel hromadné dopravy (BUS). Předpokládá se, že přemístění zastávky bude trvat asi jeden rok.

Cestující budou mít na novém místě od soboty k dispozici provizorní nástupiště, označník s jízdními řády i automat na jízdenky. Elektronický informační panel přesuneme na dočasnou zastávku v pondělí 18. října. Do blízkosti zastávky se přestěhuje také novinový stánek,“ uvedl vedoucí dispečer Dopravní společnosti Zlín – Otrokovice Jan Tesař. Jízdní řády MHD přemístěním zastávky ovlivněny nebudou.

×

Přehled denních zpráv na Váš e-mail

Odebírat novinky
x